Handchirurgie


Deze informatie is ontwikkeld om u een indruk te geven over de meest voorkomende handproblemen en wat wij als plastisch chirurg voor u hierin kunnen betekenen. Indien u een operatie aan uw hand moet ondergaan dan is een consult met een plastisch chirurg noodzakelijk. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden die er voor u zijn. Het scala aan handoperaties kan variëren van aangeboren afwijkingen aan de handen tot de gevolgen van handletsels en de gevolgen van arthrose en rheumatoïde arthritis. Ook zenuwcompressiesyndromen en de behandeling van de ziekte van Dupuytren behoren tot het behandelingsgebied van de plastisch chirurg.

Het is niet mijn bedoeling om u een uitgebreide opsomming te geven van alle soorten operaties en de resultaten die u kunt verwachten, dit zal bij ieder individu verschillen.

De meest voorkomende aandoeningen zoals de ziekte van Dupuytren en het carpal tunnel syndroom worden op mijn website wat uitgebreider beschreven, echter de overige aandoeningen kan ik in een persoonlijk gesprek met u uitgebreid analyseren en u vervolgens van advies dienen.